Gemeenschapshuis De Hoeve

Voor Lith en omstreken

Welkom op de site van gemeenschapshuis De Hoeve

 

Wie zijn wij?

Gemeenschapshuis De Hoeve  is een activiteiten- en vergaderaccommodatie voor het kerkdorp Lith.  Het gemeenschapshuis is per 1 januari 2019 verhuisd naar de Snoeck.
De Snoeck is het voormalig gemeentehuis van Lith, wat na samenvoeging met gemeente Oss overbodig is geworden, dat door Oss is omgebouwd naar de MFA. Tijdens  de officiële opening van de MFA, op 14 februari 2019, is het gebouw omgedoopt naar “de Snoeck”.
In de Snoeck zit de BS de Meander, kinderdagverblijf HenHaan, de Bibliotheek, de GGD en de Hoeve gehuisvestigd.
De Hoeve wordt geëxploiteerd door een stichting die de Hoeve ter beschikking stelt aan verenigingen en andere organisatoren voor het houden van hun activiteiten. De prioriteit hierbij ligt bij activiteiten die worden georganiseerd door en voor  groepen vanuit het kerkdorp Lith en omliggende dorpen

Op deze site kunt u lezen hoe we het gebouw exploiteren en wat de voorwaarden zijn waaronder u het gebouw kunt huren. Klik op plattegrond zalen om de indeling van de hoeve te bekijken.

In de zaalagenda kunt u de activiteiten volgen van de verenigingen die regelmatig gebruik maken van een ruimte in het gemeenschapshuis.

Een ruimte reserveren bij het gemeenschapshuis!

Op de pagina van de zaalagenda kunt u een reservering bij de Hoeve te plaatsen.
Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen op het door U ingevulde e-mailadres op het reserveringsformulier dan is de reservering niet gelukt en kunt/moet u hem opnieuw indienen. Mocht het probleem zich blijven herhalen neem dan contact op met Mathieu Raemaekers 06-21358555 of met Freek van Wely 06-18250429.

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten

Evenementen

Info avond glasvezelnetwerk | 5 september | 19:00

Een info avond over het aan te leggen glasvezelnetwerk.

Bekijk alle evenementen